Tot rust bij schoonheidsspecialiste Amersfoort

Schoonheidsspecialiste Amersfoort, Beautysalon Hanneke weet maar al te goed dat het verzorgen van de huid van belang is. Niet iedereen heeft het in de gaten dat het regelmatig verzorgen van je huid erg belangrijk is. Sinds dat ik namelijk bij hun klant ben weet ik erg goed dat ik mijn huid nauwelijks tot niet verzorgde. Iets wat ik voorheen wel altijd gedaan heb maar waar ik gewoonweg te weinig tijd voor had. Door op het internet te gaan zoeken naar manieren waarmee ik mijn huid kon verzorgen ben ik bij hun terecht gekomen. Heb er dan ook niet lang over na hoeven denken om een afspraak te maken en de behandeling te ondergaan!

Hanneke-logo-nieuwdeflos2-1-e1441098552630

Al bij binnenkomst voelde ik me op gemak. Het behandelen van mijn huid werd dan ook netjes uitgelegd alvorens ze te werk ging. Ik mag dan ook echt zeggen dat ik tot rust ben gekomen bij hun. Tijdens de behandeling had ik dan ook moeite om mijn ogen open te houden….

Kortom, wil jij graag je huid verzorgen maar weet je niet waar? Stap eens bij hun binnen! Goede zorg voor een betaalbare prijs!