Last van hielspoor

Ik ben een echte harde werker, helaas lag ik voor enkele weken geleden op bed. Mijn voeten deden zo enorm veel pijn dat ik niet meer normaal mijn werk kon uitvoeren. Het voordeel hiervan is dat ik sowieso al werk met een computer waardoor ik niet perse op het werk hoef te zijn. Mijn pijn werk zo heftig dat ik besloot om naar de huisarts te gaan..hielpijn-hielspoor

Hij wist mij te kunnen vertellen dat de symptomen precies overeenkomen met hielspoor, hier moest ik iets aan doen! Door op het internet te zoeken naar tips om hier vanaf te komen en mijn dagelijkse gang weer op te pakken heb ik diverse tips gevonden. Terecht gekomen op de website van Hielspoortips.nl. Hier vond ik namelijk alle informatie wat ik nodig had om er vanaf te komen! Dit was perfect voor mij aangezien hun ook zooltjes verkopen die mij ondersteunen. Het last hebben van mijn rug was dan ook de oorzaak dat ik anders ging lopen om geen pijn in mijn voeten te krijgen. Nu dat ik de zooltjes in huis heb weet ik maar al te goed dat het echt werkt! geen klachten meer in mijn voeten en kan mijn werk weer naar behoren uitvoeren.