Pre-operatief traject bij Fysio Leidsche Rijn

Ik zit nu in een pre-operatief traject bij mijn fysio Leidsche Rijn. Ik noem het mijn fysio omdat ik er eerder wel eens ben behandeld voor een hernia. Dit keer is het totaal iets anders. Ik heb een pees in mijn arm die verlegd moet worden, dit komt door een valpartij. Nu gaat dit een zware operatie worden, ik moet dus goed voorbereid zijn. Eigenlijk gewoon uit interesse belde ik de fysio Leidsche Rijn op om te vragen wat ik het beste kon doen. Ik werd uitgenodigd voor een sessie en ik moet zeggen dat ik hier erg blij om ben. Wat dus belangrijk is: na een operatie heb je flink spierverlies. Het is dus belangrijk om dit zo goed mogelijk al op te bouwen, je lichaam ook proberen te begrijpen, zodat je sneller herstelt na de operatie. Over drie maanden heb ik mijn operatie en ik ben nu hard aan het trainen. Na de operatie ben ik natuurlijk ook welkom bij de fysio, en ik ga hier ook zeker gebruik van maken. Ik vind vooral de benadering erg fijn, ze kijken echt naar het gehele lichaam en ze geven je de juiste informatie.

Logo-fcu