ontspannen

Zwangerschapsmassasge in Zeist 

Zwangerschapsmassasge Zeist, dit is waar ik naar op zoek ben gegaan toen ik mijzelf iets cadeau wilde geven tijdens mijn zwangerschap. Voor mijn zwangerschap ging ik vaak naar een wellness centrum om heerlijk te genieten van een sauna en massages. Maar toen ik zwanger werd kon ik daar natuurlijk niet meer heen. Toch miste ik het heel erg omdat ik nu eenmaal het persoon ben dit zichzelf niet zomaar kan ontspannen. Maar tijdens een massage zicht wel even helemaal kan overgeven aan ontspanning. 

Zwangerschapsmassasge zeist

Echt een aanrader

Daarom ben ik even op zoek gegaan naar iemand die mij kan masseren en dan het liefst in de buurt van Zeist. Al snel kwam ik terecht op de website van Bliss-birth en hier kreeg ik al snel een goede indruk. Daarom heb ik ook meteen maar een afspraak gemaakt en ik kon gelukkig diezelfde week al terecht. Het was een bijzondere ervaring! Wanneer je zwanger bent, dan veranderd je lichaam erg snel en tijdens de massage werd ik meer bewust van al deze veranderingen. Het heeft mij van top tot teen ontspannen gemaakt. Daarom raad ik elke zwangere vrouw zichzelf dit ook cadeau te doen.