Wij hebben besloten om laminaat te laten leggen

Sinds wij besloten hadden om laminaat laten leggen, waren wij druk op zoek naar een geschikt bedrijf die ons hiermee kon helpen. Via het internet kwamen wij op de site van LHP Vloeren terecht en hier zagen wij al vele mooie resultaten voorbij komen. Nadat wij hier een afspraak hadden gemaakt werd ons al snel duidelijk dat dit een zeer professioneel bedrijf was. Niet alleen zorgen zij ervoor dat de vloer netjes komt te liggen, tevens zorgen zij ervoor dat ook de ondervloer gelegd wordt. Nadat de klus is geklaard maken zij alles schoon zodat je meteen met de inrichting kan beginnen. 

Geweldig resultaat

Sinds wij het laminaat hebben laten leggen ziet ons huis er een stuk schoner uit. Meerdere mensen die nu over de vloer komen merken meteen het verschil op. Voorheen rook ons huis ook muffig, maar nu ruikt het lekker fris. Kan ook niet anders want elke dag loop ik wel even met een bezem of een vochtige dweil door het huis heen. Voorheen was ik al een uur druk om de stofzuiger uit de kast te halen en dan moest ik nog beginnen met schoonmaken.

Wanneer je ook wilt genieten van een mooie vloer neem dan contact op met LHP Vloeren en voordat je het weet ziet ook jouw huis er stralend uit.