Mooi resultaat door timmerbedrijf Dronten

Wanneer je op zoek bent naar een goede timmerman dan kan ik je adviseren om eens naar timmerbedrijf Dronten. Omdat wij de afgelopen periodes niet echt bijzonder mooi weer in Nederland hebben gehad zijn onze tuinmeubels er niet beter op geworden. Helaas wonen wij in een klein huis waar wij elke ruimte goed moeten besteden. Onze tuinmeubels zijn daardoor aangewezen op de tuin, omdat wij hiervoor geen plaats hebben in onze schuur. Nu is het zo dat deze meubels van hout waren en nu komt het: de meubels zijn verrot. Omdat wij best wel vaak zomers in de tuin zitten hebben wij besloten dat Timmerij De Voorloper hier maar eens langs moet komen.  

Een zeer mooie tuinset

Omdat wij weten dat Timmerij De Voorloper bijzonder mooie spullen kan maken hebben wij hun gevraagd om ook voor ons een nieuwe set te maken. Natuurlijk kunnen wij zo een tuinset kant en klaar in de winkel te kopen, maar wij willen net iets anders. Zo hadden wij het idee om een tuintafel te laten maken met stoelen eraan vast.

Inmiddels heeft Timmerij De Voorloper een zeer mooie tuinset voor ons gemaakt. Nu weten wij zeker dat wij er voorlopig goed bijzitten. Natuurlijk kan je bij Timmerij De Voorloper ook voor heel veel andere zaken terecht. zoals:

  • plaatsen van extra sloten
  • infrezen van antislip profiel in een bestaande trap
  • repareren van houten tuinmeubelen