Wellnessbanken

Wellnessbanken van Dutch Rivièra

Altijd al de ideale wellnessbanken willen hebben? Dan kan je bij Dutch Rivièra goed terecht, want hier kan je je eigen wellnessbanken samenstellen. Je hebt de touwtjes zelf in handen en kan gebruik maken van persoonlijk advies om wel een goede, logische keuze te maken. Het gaat immers wel om een product dat er is om te relaxen, dus het is verstandig om hier advies voor in te winnen.

tuinkussens-op-maat-700x500Eigen keuze

Bij Dutch Rivièra zijn er eindeloos veel mogelijkheden en kan je zelf een eigen wellnessbank samenstellen. Je hebt de keuze uit verschillende materialen, kleuren en vormen. Je kan dit zelf allemaal bepalen en doordat dit kan, kan je keuze niet mis gaan. Het is verstandig om eerst een kijkje te nemen op de website, en om met de ingewonnen informatie naar advies te gaan vragen in de showroom. In de showroom zijn alle materialen en kleuren die beschikbaar zijn uitgestald om even naar te kijken en om eventueel mee naar huis te nemen voor overleg.

Kwaliteit

De kwaliteit van de banken is superieur, en toch voor een lage prijs. Dit kan doordat de producten in eigen land worden gefabriceerd en er dus geen vervoerskosten in het spel zijn. Je betaald precies genoeg voor een kwaliteitsproduct waar je tientallen jaren plezier van hebt.