Starline zwembad

Starline zwembad

Als je in je tuin een zwembad wilt hebben waar je echt ongestoord van kunt genieten, dan zou je eens een Starline zwembad moeten overwegen. De Starline zwembaden zijn uit een stuk gemaakt, vervaardigd van stevig materiaal en voorzien van een speciale veiligheidsrand. Zo kan iedereen van het zwembad in uw tuin genieten zonder eventuele gevaren.

Starline-Monoblock-CarréMet een Starline zwembad van NieuwAtlantis haal je een zwembad in huis dat volgens een uniek concept word gemaakt. Een Starline zwembad bestaat uit een enkel stuk, waar een inlooptrap ook bij hoort. Dit zorgt ervoor dat er voor of/en na het plaatsen niks geïnstalleerd of monteert hoeft te worden. Ook de speciale extra’s die je kan toevoegen, zoals bijvoorbeeld verlichting of jetstreams, kunnen al in de fabriek aan uw zwembad worden gemonteerd. Je kunt bij Starline alles zelf bepalen, zo kun je alle maten en vormen bepalen, ook de kleur, de soort trap en hoe het zwembad eruit moet komen te zien kun je bepalen. Als je deze keuze hebt gemaakt wordt het precies zo gemaakt zoals jij wil.

Starline zwembaden zijn geschikt voor elke soort tuin die er is, als je niet weet wat er bij jouw tuin past, neem dan gerust contact op.