Welk dakkapel kies ik?

Het is heerlijk om een dakkapel op je dak te hebben. Een dakkapel brengt je ineens een stuk meer ruimte en vooral ook een stuk meer daglicht. Door middel van een dakkapel vergroot je je woongenot. Je huis krijgt meer leefbare ruimte en een dakkapel ziet er vanaf de buitenkant enorm leuk uit. Het dakkapel van Dakkapellen Modulair zal je huis aan zowel de binnenkant als aan de buitenkant een stuk leuker maken, maar voor welk dakkapel kies je dan?

Dakkapel serre

Een enorm leuk dakkapel is het dakkapel serre. Het dakkapel serre is net iets anders dan een gewoon dakkapel. Dit dakkapel is namelijk, net als een serre, bijna geheel van glas gemaakt. Waar je bij een normaal dakkapel het onderste verticale deel 

Dakraam

Wil je wel graag meer licht in een kamer? Wil je graag een raam in een kamer, maar heeft die ruimte een schuin dak en wil je liever geen dakkapel? Dan is het een goed idee om een Velux dakraam in huis te laten plaatsen. De Velux dakramen hebben alle voordelen van Velux. Wil je graag een Velux dakraam in huis? Dan kan Dakkapellen Modulair dat voor je regelen. Binnen een mum van tijd heb je een Velux montagepartner aan de deur staan!