Je badkamer een upgrade geven

Ook een belangrijke kamer in huis is de badkamer. Je komt er vaak en natuurlijk wil je er even een momentje voor jezelf en lekker tot rust kunnen komen. Wanneer dit niet het geval is, is het tijd voor wat verandering. Een upgrade kan geen kwaad. Het is belangrijk om te kijken naar aspecten die rustgevend zijn zodat jij echt je momentje kunt pakken wanneer je lekker in bad gaat of gaat douchen. Het is aan te raden om online van tevoren vast wat inspiratie op te doen. Zo kom je erachter wat je precies wilt. Je kunt beginnen met de muren. Kijk anders even bij Beton cire kleuren om te kijken of je wat mooie kleuren kunt vinden voor een industriële look.

Leuke aanpassingen om in gedachte te houden

Zoals eerder gezegd is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat de badkamer rust moet uitstralen zodat je zelf ook aan je rust komt. Dus wanneer je klaar bent met de muren nadat je bij Betonlook verf hebt gekeken, is het tijd voor wat leuke accessoires. Planten doen het altijd erg goed. Zet er dus een paar neer. Wanneer je niet genoeg plek hebt voor meerdere planten, kun je ervoor kiezen om hangplanten op te hangen. Efficiënt en het staat ook nog eens uniek. Voor de rest kun je een mooi houten kastje neerzetten waarin je al je spulletjes kwijt kunt. Een handdoekrekje maakt het dan weer wat gemakkelijker voor jezelf, plaats er dus een aan de muur.

Meerdere rustgevende aspecten toevoegen

Bij Kalkverf webshop heb je natuurlijk genoeg inspiratie kunnen opdoen voor de kleuren van je muur en de accessoires zijn toegevoegd. Om het helemaal af te maken kunnen een paar rustgevende aspecten natuurlijk niet ontbreken. Om echt tot rust te komen kun je ervoor kiezen om wat kaarsjes neer te zetten. Ga dan voor geurkaarsen. Geurende bloemen doen het natuurlijk ook niet verkeerd wanneer het aankomt op rust. Een andere leuke toevoeging is het neerzetten van een tijdschriftenrek zodat je wanneer je in bad gaat lekker kunt lezen. Om het af te maken kun je wat mooie kristallen of edelstenen plaatsen.