Barcelona bezienswaardigheden

Wat zijn de leukste Barcelona bezienswaardigheden?

Bijna alle Nederlanders kennen de stad Barcelona in Spanje. Echter, een groot deel van de Nederlanders is nog nooit naar deze stad geweest. Dit heeft voor een groot deel te maken met de ligging van de stad. Doordat de stad eigenlijk alleen maar met het vliegtuig te bereiken is, kiezen de meeste Nederlanders ervoor om hier niet naartoe te gaan. Het is immers ook een redelijk kostbare reis. Heb je het geld er daarentegen wel voor over? Dan wil je natuurlijk ook het maximale uit jouw reis halen. Hierom kun je de beste tips Barcelona bezienswaardigheden goed gebruiken.

De kunstenaar Gaudi

De kans is groot dat je ooit al eens van Gaudi hebt gehoord. Sinds een aantal jaar is Gaudi een legende. Dit heeft te maken met de verschillende kunstwerken in de stad Barcelona. Daarnaast heeft Gaudi ook nog eens de Sagrada Familia ontworpen. Helaas is deze grote kerk nog steeds niet af. Dit heeft te maken met de vele wijzigingen van de ontwerpers. Echter, wil je meer over de kunstwerken van Gaudi te weten komen? Dan kun je ervoor kiezen om een fietstour te nemen en langs de beroemde kunstwerken te fietsen.

Barcelona bezienswaardigheden

Het strand in Barcelona

Barcelona staat niet echt bekend om haar strand. Echter, eigenlijk is het strand in Barcelona ontzettend prettig. Dit komt doordat het strand erg dichtbij het centrum ligt. Je kunt er in veel gevallen voor kiezen om een aantal uurtjes op het strand te gaan liggen, en vervolgens weer te gaan winkelen in het centrum van de stad.