Vertaler Utrecht ingeschakeld voor berichten!

Ik vind het erg lastig als ik een bericht uit Engeland ontvang en hier niks van kan begrijpen. Mijn Engels is wat dat betreft redelijk maar sommige woorden kan ik niks van maken.

Nu dat ik er niet op zit te wachten om deze klanten kwijt te raken ben ik op het internet gaan zoeken naar een vertaler Utrecht en omstreken. Hopelijk kan ik de teksten snel naar hun toesturen zodat het vertaald en wel weer terug kan krijgen.

cropped-deede

Al met al ben ik direct online gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Big Ben. Hier is het namelijk mogelijk om je teksten in een PDF te sturen zodat hun het kunnen bewerken en indien gereed gelijk terug sturen. Dit was perfect! Zo kon ik de teksten naar hun toesturen zodat er een vertaler aan het werk kan gaan. Door telefonisch in contact te komen met hun kon ik alles bespreken en de kosten te horen krijgen. Dit was aantrekkelijk genoeg waardoor ik van de week de eerste artikel heb gestuurd en nog geen uur later heb ik hem alweer vertaald terug gekregen!