Machinaal borduren voor het gewenste resultaat

Ik ben al een lange tijd druk aan het zoeken naar een bedrijf die voor mij machinaal borduren kan. Echter valt dit nogal tegen als je in een boeren dorp woont….

Door op het internet te zoeken hoopte ik het zo sneller te vinden. Genoeg wensen wat ik graag wil realiseren, echter heb ik daar een machine voor nodig om dit te realiseren. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Van Dongen met de kroon. Dit bedrijf heb ik al wel vaker voorbij zien komen. Ik had alleen niet verwacht dat dit zo’n gigantisch bedrijf zou zijn.

sdongen

Door de “stoute” schoenen aan te trekken heb ik telefonisch contact gezocht met dit bedrijf. Uiteindelijk is het voor mij duidelijk geworden dat hun kennis hierover hebben, binnen enkele minuten aan de telefoon was ik verkocht en toen had ik nog niet eens gesproken! Deze afspraak heb ik van de week gehad en moet eerlijk zeggen dat het een prettig gesprek is geweest. Duidelijkheid heb ik dan ook echt gehad en na afloop van het gesprek was ik al verkocht.  Onze t-shirts en caps worden geborduurd!