Olijfboom in bak

Lees hier over de olijfboom in bak van Tropic trees. Op de site is te zien dat er echte eyecatchers tussen zitten. Vooral de Olea Europea olijfboom pon-pon is zo’n opvallende verschijning. Het is een hele investering, maar dan heb je een unieke boom in een hardhouten bak. Niet iedereen heeft voldoende ruimte om zo’n grote boom ergens te plaatsen, daarbij gaat €1895,- euro bij veel mensen boven het beschikbare budget. Tropic trees heeft daarom een assortiment olijfboom in bak, waar hele leuke exemplaren bij zitten vanaf enkele tientjes. Deze kleine modellen zullen zelfs op een balkon kunnen, of een dakterras.

Tropic trees kan meer leveren dan olijfbomen

Naast de olijfboom in bak heeft Tropic trees ook andere boompjes en planten. Tropic trees heeft ook nog palm, citrus, vijg, druiven, en kamerplanten. Het is op de internetsite allemaal te bekijken, en ook hierin geldt; het is passend naar de beschikbare ruimte en budget. Mocht je online prijzen gaan vergelijken, dan zal je opvallen dat Tropic trees erg voordelig is. Dat komt omdat het bedrijf importeur is; inkopers kopen in verre landen voor Tropic trees in, en regelen vervoer naar Nederland. Tegelijkertijd kijken de inkopers goed of dat de plant of boom geen ziekte onder de leden heeft. De boompjes en planten zijn dus gezond.

Exotische bomen en planten die het goed in ons klimaat doen

Opvallend is dat exotische boompjes en planten het best goed doen in ons kille Nederland, ook al zit daar een splitsing in. Kamerplant spreekt voor zichzelf, deze plant moet binnen staan. Maar sommige boompjes en planten zijn zelfs winterhard en kunnen een periode van vorst verdragen. Enkelen zitten daar tussenin, met als voorbeeld de agave. Deze staat in een pot in de tuin, maar zodra het gaat vriezen moet de agave op een vorstvrije plek worden gezet. Tropic trees geeft hierin voorlichting hoe je moet verzorgen, hoe je lang plezier kan hebben van je exotische boom of plant.