ford f 150 raptor

Neem nu de stap

In een Amerikaan rijden is een droom van heel veel mensen, nu is de kans om deze droom werkelijkheid te laten worden. Laat je meenemen in de betoverende wereld van de ford f 150 raptor, meer Amerikaans dan deze auto kan het niet worden. je hoeft niet te twijfelen of je wel met een echte Amerikaan te maken hebt, deze auto straalt het aan alle kanten uit. Maar als je erin zit en de motor start dan zijn de twijfels die je had helemaal weg, een heerlijk geluid wat deze auto bezit.

Luxe interieur

De buitenkant van de ford f 150 raptor maakt net zoveel indruk als het prachtige interieur van de auto. Echt Amerikaans, dit betekent luxe en comfort voor iedere autoliefhebber. Of je nu een bank hebt voorin, of aparte stoelen bekleed met het mooiste leer. Je zit als een vorst als je met de auto wilt gaan rijden, het bekende geluid van een echte Amerikaan. Grote banden die meehelpen met het comfort op de weg, want dat heeft deze geweldige auto zeker. 

ford f 150 raptor

Verschillende aandrijvingen

Bij v8supercars.nl heb je verschillende soorten van de ford f 150 raptor in de showroom staan. Of je nu een model op gas zoekt of benzine daar kun je zelf een keuze in maken. Getint glas, een luxe boordcomputer of wil je een achteruitrij camera? Er zijn vele opties mogelijk, wat we wel weten is dat je altijd een geschikt model vindt waar jij erg blij van wordt. Wil jij binnenkort ook rijden in een echte Amerikaan, kom dan langs in de showroom en laat je verrassen.