Ik heb hiel spoor en nu?

Sinds een paar dagen verga ik gewoonweg van de pijn in mijn voeten. Hoe dat ik ook op mijn schoenen sta, de pijn blijft aanhouden. Hier baal ik zo enorm van waardoor ik eigenlijk dacht dat het aan de schoenen lag en niet eens aan mijn voeten. Doordat ik een afspraak heb gehad bij de huisarts kwam de conclusie al snel dat ik last heb van hiel spoor. Hier moest en zal ik iets aan gaan doen om van deze klachten af te komen. Doordat ik via het internet ben gaan zoeken naar tips wat ik kon gebruiken kwam ik terecht op de website van footlogics.nl. Bij hun heb ik de belangrijkste tips gelezen in de hoop dat ik van de klachten af kom. Zo is het belangrijkste van allemaal dat je zoveel mogelijk rust houdt en niet op bloten voeten gaat lopen. Wat eventueel ook mogelijk is het dragen van speciale zolen zodat je voeten de juiste ondersteuning krijgt in wat het nodig heeft. Ik hoop nu dat ik in ieder geval van de klachten af kom en het sporten weer goed onder de knie kan krijgen zoals ik het altijd heb gedaan.

Logo_footlogics.nl3_-e1442833313141