Mijn eigen persoonlijke inlegzooltje

Ik loop nu al weer twee maanden met mijn inlegzooltje en dit bevalt mij goed. Mijn voet is scheef, hij is ingezakt door een beenoperatie. Lang verhaal kort: ik had een x-stand in mijn been, door weer een andere operatie – te lang verhaal om uit te leggen. Maar goed, ik had dus één scheef been. Dit is verholpen in een operatie, ze hebben mijn bot doorgezaagd en er een rechte stand van gemaakt door middel van een wig. Dit is goed gegaan en ik was erg blij met het resultaat. Maar helaas mijn voet niet. Die kon er maar niet aan wennen dat mijn been een andere stand had gekregen. Mijn botjes zakte in en mijn voet klapte naar binnen. Dit kan je door trainen wel verhelpen, maar het gaf ongelofelijk veel pijn. We kwamen toen op het idee om een inlegzooltje te maken, waarbij het ingezakte stuk van mijn voet wordt opgevangen. Zo staat mijn voet weer recht en train ik ondertussen de spieren om dit zo te houden. Het is flink wennen maar zodra je lichaam en je spieren begrijpen dat het zo moet staan, gaat dit ook lukken. Ik loop nu veel beter en heb ook veel minder last. Dat is zo fijn.

zolenopmaat