Functionaliteit boven uiterlijk

Wat is voor jou belangrijk in een jas? Kijk je allereerst naar het uiterlijk? Of staat de functionaliteit voor jou bovenaan? Voor Giuseppe Marenzi, de oprichter van het Italiaanse merk Herno, was vooral functionaliteit erg belangrijk. Je hebt immers niks aan een jas waar je tijdens een flinke regenbui alsnog doorweekt in wordt. Daarom ging Marenzi op zoek naar de beste stoffen en ingenieuze oplossingen om jassen te kunnen produceren die tegen alle weersomstandigheden kunnen. Hier begon hij direct na de Tweede Wereldoorlog mee en tot op de dag van vandaag werkt het Italiaanse merk via deze filosofie. En dat merk je direct aan de kwaliteit van de producten.

Comfortabel en toch stijlvol

Hoewel bij Herno functionaliteit dus boven stijl gaat, betekent dat niet dat de jassen van dit merk niet stijlvol zijn. De jassen hebben juist een kenmerkende stijl, maar zitten tegelijkertijd erg comfortabel. Door decennia lang te innoveren en te experimenteren is het merk de concurrentie altijd een stap voor. De jassen zijn perfect water- en winddicht, maar voelen absoluut niet benauwend of zwaar aan. Het zijn juist lichte en ademende jassen, die geschikt zijn voor tal van gelegenheden. Of je nou naar je werk gaat, op weg bent naar een feestje of dat je een lange wandeling gaat maken in de natuur, deze jas houdt je lekker warm en droog.

Een jas voor de lange termijn

Herno is trots op de kwaliteit die zij produceren. Zij willen dan ook dat je lange tijd kunt genieten van je nieuwe jas. Een kledingstuk van dit merk is dan ook een investering voor de lange termijn. Zo hoef je niet elk jaar opnieuw op zoek te gaan naar de perfecte jas, maar kun je deze elk jaar opnieuw weer uit jouw kledingkast toveren. Je bent altijd voorbereid op een weersomslag en slechte weersomstandigheden zijn nooit meer een reden om thuis te blijven. Ideaal voor elke man!