Finqle

Freelance factoring bij Finqle

Freelance factoring is een vrij nieuwe financieringsvorm die door veel Nederlandse ondernemers gebruikt wordt. In tegenstelling tot andere bedrijven is Finqle een moderne en zeer open website. Hierdoor kan het u een goede uitkomst bieden bij debiteurenfinanciering. Als ondernemer hoeft u nu nooit meer te wachten op de betaaltermijn van uw opdrachtgever. Uw cashflow zou hierdoor ook kunnen verbeteren. Bij freelance factoring wordt niet alleen uw factuur direct uitbetaald, maar ook het debiteurenbeheer wordt overgenomen. Het afsluiten van een rekening courant of banklening betekent dat u rekening moet houden met een doorlooptijd van enkele weken. Maar bij Finqle is freelance factoring binnen enkele dagen geregeld.

Als ondernemer heeft u het natuurlijk al druk genoeg, maar u zult nu meer vrijheid hebben om u zich volledig te richten op het ondernemen. Bent u geïnteresseerd in de diensten van Finqle? Dan is het mogelijk om u in te schrijven om zo snel mogelijk het geld van uw opdrachtgever te ontvangen. Nu hoeft u niet meer eindeloos op de betalingstermijnen die uw opdrachtgever hanteert te wachten. Zorgeloos ontvangt u uw geld.

Freelance factoring

Hoe meldt u zich aan voor freelance factoring?

Het aanmelden kan via de website van Finqle. In een werkdag zult u feedback ontvangen. Ook de kredietwaardigheid van uw opdrachtgever wordt vooraf gecontroleerd. U kunt nu het aanmeldproces vervolgen en online de overeenkomsten ondertekenen. Hierna is het mogelijk om uw factuur te uploaden in het portaal van Finqle. Het is ook mogelijk om een nieuwe factuur aan te maken in de facturatie-module. Als laatste stap wordt uw factuur binnen een werkdag verwerkt en uitbetaald op uw bankrekening. Na deze uitbetaling hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Finqle regelt alles voor u, waardoor het een simpel proces voor u is. Voor meer informatie over freelance factoring en het proces kunt u op de website van dit bedrijf terecht.

Factuur