terrasscherm

Een nieuw terrasscherm geeft een hele andere uitstraling

Ons nieuwe terrasscherm geeft al een hele andere uitstraling aan ons restaurant. Van binnen hebben wij al een complete metamorfose uitgevoerd, echter was het buiten op het terras ook geen overbodige luxe om dit ook te doen. Daarom zijn wij eens op zoek gegaan naar een goed adres waar je terecht kunt voor beschutting op maat, nieuwe parasols en ook accessoires om ervoor te zorgen dat de mensen ook in het donker nog heerlijk op ons terras kunnen vertoeven. Dit is niet alleen gezellig maar ook goed voor onze omzet.

terrasscherm

Multifunctioneel

Wij hebben voor een terrasscherm gekozen die ook de mogelijkheid heeft om te ventileren. Aangezien wij wonen in een land waar het klimaat onvoorspelbaar is, kan het opeens benauwd zijn of er is tocht. Daarom kunnen wij als de temperatuur flink oploopt ervoor zorgen dat er een raam open kan voor een briesje. 

Wij zijn een zeer tevreden klant van dit bedrijf. Dit adres kunnen wij dan ook een ieder aanraden en daarom heb ik mijn reactie achter gelaten op dit blog. Neem daarom zelf eens een kijkje op de website naar de eindeloze mogelijkheden. Dan zal je direct zien waarom wij zo tevreden zijn met onze goede aankoop.