De wikkelmachines voor het eindproduct

We hebben nu wikkelmachines, je kent ze misschien wel. Grote machines die je producten zo goed inpakken en verpakken. Ook wel afwikkelen genoemd, natuurlijk. De producten zijn zo veilig voor het weer en ze zijn transparant (de folie) waardoor je ook makkelijk de barcodes kan scannen. Ben er erg blij mee in ieder geval. Wat ik vooral fijn vind aan de wikkelmachines is dat we nu veel harder kunnen werken. Het eindproduct is zo ingepakt, waardoor we meteen kunnen beginnen met logistiek vervoeren. Dat levert ons veel extra tijd op. Dit kunnen we dan besteden aan de kwaliteit van het product. Top hoe dit dus werkt, echt een hele fijne investering van het bedrijf. Ik werk hier nu drie jaar en ik heb het enorm naar mijn zin, vind het heel erg leuk om hier zo mijn ding te doen. Ook zijn de collega’s erg waardevol, ik voel heel erg dat ik me op m’n gemak voel, we zijn echt vrienden van elkaar. Dat maakt het werken natuurlijk nog vele malen leuker. Ook mijn vrouw vindt dat ik vrolijker ben geworden sinds ik hier werk. Logisch wel, want mijn vorige baan was erg vervelend, al mijn energie ging ernaartoe en nog steeds liep alles gecompliceerd.

willemsLogo-1