Een geschikte dakdekker Zoetermeer

Van dakbedekking tot restauraties en dakgootreiniging, uw dakdekker Zoetermeer heeft alle kennis en vaardigheden … onder één dak. De resultaten spreken voor zich en we gaan voor 100% tevredenheid over de kwaliteit van het werk en de service die u heeft ontvangen.Voordat je ergens anders heen gaat, bel je ons. We zullen naar u toe komen, hoe klein de klus ook is, en u voorzien van een gratis, vrijblijvende offerte. Zoetermeer

Onze diensten

Kom meer te weten over de verschillende taken die uw dakdekker Zoetermeer aanbiedt:

-Dakrestauratie

Deze ‘face-lift’ zal zeker de waarde van uw huis verbeteren, terwijl het zorgt dat het er jarenlang fris en goed verzorgd uitziet.

-Lekreparatie

Onze dakreparatieservice werkt om structuren te herstellen die zijn getroffen door extreme weersomstandigheden,algenvorming, boomschade en vele andere oorzaken.

-Dakgootreiniging

Eenmaal de dakgoot verstopt met mos en bladeren , is een dakgootrieniging aan e orde. De gootreiniging gaat door met minimale verstoring van uw woning.

-Plaatsen van een nieuw daksysteem

Voor nieuwbouwprojecten of bestaande woningen, van uitbreidingen tot complete revisies, ons team van dakbedekkingsexperts heeft de kennis, ervaring en training om iets te bouwen dat nog vele jaren meegaat.