Klikokast heeft een mooiere uitstraling

De lelijke klikobakken is iets wat je in iedere achtertuin wel ziet staan maar bij mij staan ze in een mooie klikokast. Ik vind de losse klikkobakken in de tuin een lelijk gezicht in een mooi ingerichte achtertuin en ze uit het zicht zetten is met 3 klikobakken niet te doen want ze nemen best veel ruimte in beslag. Ik had ze al eens opgevrolijkt met stickers maar die beschadigen vaak met het legen van de kliko. Dus was ik op zoek naar een andere oplossing om ze toch netjes bij de tuin te laten passen.

Een mooi geheel

Tijdens het zoeken kwam ik op het idee om een houten klikokast te kopen om daar de klikobakken in te verstoppen zodat ze toch vooraan in de tuin blijven staan maar toch niet in het zicht staan. Het grote voordeel is dat ik de dubbele en de enkele kast gewoon aan elkaar kan aansluiten waardoor het één geheel lijkt en doordat het hout te beitsen is kan je het in iedere gewenste kleur beitsen. Mijn klikobakken vallen nu niet meer op in mijn achtertuin maar hebben een mooie verstopplek gekregen.