Zoektocht naar tattoo Sliedrecht

Nu dat ik eindelijk de keuze heb gemaakt om een tatoeage te laten zetten wil ik dit ook zo snel mogelijk geregeld hebben. Maar waar kan je een tattooshop vinden?

logo_eldasa

Ik ben op gegeven moment op het internet gaan zoeken naar tattoo Sliedrecht in de hoop het te vinden. Tijdens deze zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Eldasa Tattoo & Piercing waar het mogelijk is om voor een aantrekkelijke prijs een tatoeage te laten zetten.

Natuurlijk kijk je als eerste naar de kosten hiervoor, echter konden ze geen prijs geven zonder de afbeelding te zien. Hierdoor heb ik ook besloten om dit bedrijf eens te bezoeken in de hoop het goedkoop voor mekaar te krijgen. Tijdens het bezoekje aan dit bedrijf voelde ik me enorm goed op mijn gemak. Ook het personeel werkte netjes en zorgvuldig, wel zo prettig om dit te mogen zien. Uiteindelijk heb ik dan ook de keuze gemaakt om bij hun mijn tatoeage te laten zetten. Het wordt mijn eerste tatoeage waardoor ik nu toch best wel zenuwachtig ben voor straks! Al met al gaat het vast en zeker goed komen mag ik hopen!