Ze speelt graag met haar speelkeukentje

Mijn dochter vind het erg leuk om mij mee te helpen tijdens het bereiden van het avond eten. Op zich vind ik dat niet erg maar zit er niet op te wachten dat er een ongelukje gaat gebeuren. Doordat ik voor haar een eigen speelkeukentje ben gaan zoeken hoopte ik dat ze alsnog bezig blijft met het bereiden van het diner! In haar eigen keukentje kan ze natuurlijk de sla mengen of iets wat relatief veilig is…

logo

Door te zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van persempretoys.nl. Hier kan je erg veel vinden voor kinderen waar ze mee kunnen spelen! Omdat de kosten bij hun een stuk lager was als wat ik elders had gezien heb ik er ook voor gekozen om direct te bestellen. De getoonde keukentje werd dan ook netjes binnen een paar dagen bij mij thuis bezorgd waardoor ik een manier moest verzinnen zodat ze er niet achter kan komen! Afgelopen week kwam ze thuis vanuit school met een perfecte rapport! Dit was voor mij dan ook de reden om haar cadeautje te geven!