Witte ronde hals t shirts

t-shirtIk was op zoek naar een witte ronde hals t shirts! Doordat we op het werk in het net gekleed zijn draag ik een pak. Echter baal ik steeds ervan dat mijn blouse omhoog kruipt en dat mensen dan mijn rug kunnen zien. Dit vind ik niet prettig waardoor ik t shirts draag onder mijn pak. Door te zoeken in de stad kon ik maar geen goede shirts vinden waardoor ik hoopte het wel via het internet te vinden.

Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van Global 5 waar ze diverse shirts in het assortiment hebben. Wat mijn ook direct opviel was toch echt de prijs wat ervoor gevraagd wordt….

Bij hun is het erg  voordelig waardoor ik het niet kon laten liggen en heb ervoor gekozen om te bestellen. Wel voorzichtig besteld aangezien ik normaliter niet via het internet bestel. Bij Global 5 kan je kiezen uit diverse t shirts welke je allemaal kan zien op de website. Ik heb trouwens niet lang hoeven wachten tot het netjes bij mij thuisbezorgd werd, heeft in totaal twee dagen geduurd! Sindsdien draag ik deze shirts maar al te graag, ze zitten prima!