Weer snel op vrije voeten dankzij de inzet van advocaat Almere

Zonder de hulp van advocaat Almere had ik de kerst zonder mijn zoon moeten doorbrengen. Een paar weken voor de kerst werd er op een avond bij ons aangebeld. Toen ik de deur open maakte schrok ik enorm, er stonden twee agenten voor de deur. Deze agenten wilden mijn zoon spreken en voordat ik het in de gaten had werd mijn zoon in de boeien geslagen en meegenomen naar het bureau. Op mijn vraag waarom mijn zoon werd meegenomen kreeg ik geen antwoord. Helemaal verslagen bleef ik alleen achter, even niet meer weten wat ik moest doen.  

Een advocaat inschakelen

Nadat ik meerdere telefoontjes had gepleegd kwam ik erachter dat alleen de hulp van een advocaat uit Almere mij en mijn zoon konden helpen. Deze advocaat, welke werkzaam is bij FG Advocatuur, weet de juiste weg wanneer het gaat om strafrecht. Maar ook voor personen- en familierecht, of sociale zekerheidsrecht ben je hiervoor aan het juiste adres.

Door de geweldige inzet van de advocaat kon mijn zoon na een paar dagen de gevangenis verlaten. Het bleek allemaal om een misverstand te gaan en hierdoor was mijn zoon in plaats van de echte dader aangehouden. Dankzij de inzet van de advocaat kon mijn zoon kerst thuis vieren, anders had het veel langer geduurd voordat alle zaken waren geregeld.