boiler

Wat is een boiler keuken? https://www.boilermarkt.nl/!

boiler

In de meeste gevallen wordt een boiler keuken onder of boven het aanrecht gemonteerd. De keukenboiler is een opslagtank die snel warm water levert. Dit verkort de wachttijd voor warm water en er wordt dus minder water verspild. Doordat de keukenboiler direct onder of boven de spoelbak wordt geplaatst, wordt je keukenboiler direct voorzien van 5 tot 20 liter warm water. Veel mensen kiezen voor keukenboilers om kosten te besparen. Ben je benieuwd of een keukenboiler in je voordeel kan werken? Je kunt dit eenvoudig testen: duurt het meer dan 30 seconden om warm water te krijgen? Dan wordt er aangeraden om de boiler te vervangen. Bezoek https://www.boilermarkt.nl/ voor meer info.

Verschillende soorten keukenboilers

Er zijn verschillende soorten boilers voor de keuken, maar welke past bij je keuken? 

Lees hieronder over de verschillende soorten keuken boilers.

  • Close-in: Deze keukenboiler wordt zo dicht mogelijk bij de kraan geplaatst. De close-in boiler kan op verschillende manieren onder de kraan worden geplaatst: achter het plint, boven het plint, in de keukenkast en tegen de keuken kastenwand.
  • Close-up: Boven de kraan wordt deze boiler keuken geplaatst. Je kunt ervoor kiezen om de ketel in zicht te hangen of in een kast te verstoppen. De aansluiting van de boiler bevindt zich aan de onderkant en is via leidingen verbonden met de kraan.