Voel me een stuk veiliger door inbraakbeveiliging Dordrecht

Normaal ben ik niet zo bang uitgevallen, maar sinds ik vorige week thuis kwam en zag dat er geprobeerd was om mijn garagedeur open te breken ben ik erg geschrokken.  Ik heb mijn mooie scooter hier in de garage staan, omdat ik die beslist niet buiten wil laten staan, ben ik veel te zuinig op. Ook hoorde ik van de buren dat ze daar ook ingebroken hadden, bij hun waren ze echt in huis geweest en de nodige spullen meegenomen. De schrik zat er meteen goed, zo erg dat ik niet fatsoenlijk meer thuis durf te zitten met een deur of een raam los. Door dit voorval hebben we met meerdere buren een afspraak gemaakt bij inbraakbeveiliging Dordrecht. Natuurlijk was het beter geweest als we dit al eerder hadden gedaan, maar ja, als het kalf verdronken is dempt men de put, zal ik maar zeggen. Omdat we met meerdere personen de beveiliging gingen aanschaffen kregen we een leuke korting op het totaal plaatje. Elke bewoner heeft zijn huis of garage anders beveiligd. Ik heb een camera en een grote lamp laten installeren. Zodra er beweging in mijn tuin is gaat de lamp aan en worden er beelden opgenomen. Voel me nu een stuk veiliger.  Dome_CCTV_cameras-300x225