Personal trainer Gouda

Tip van de dag: Personal trainer Gouda

Op het moment zit ik al een lange tijd vast op 15% lichaamsvet en dat wil ik graag naar 8% krijgen. Ik ben vervolgens op het internet gaan kijken onder ‘’personal trainer Gouda’’ en kwam terecht bij Marike. Er staan meerdere personal trainers, maar mijn keus viel voor Marike, omdat er veel positieve recensies staan, zij beschikken over een uitgebreide dienstverlening en voor elke dienst hebben zij een professional. Zo heeft iedereen de juiste hulp waar zij naar opzoek zijn.

Telefonisch heb ik contact opgenomen en een adviesgesprek aangevraagd. Hier werd mij gelijk duidelijk dat het een professioneel bedrijf die weten wat ze doen. Op alle vragen krijg je een duidelijk antwoord en advies. Personal trainer Gouda

Personal trainer Gouda en omgeving

Ook als je in de omgeving van Gouda woont is het echt een aanrader om personal training te nemen bij personal trainer Gouda. Binnen enkele weken verloor ik al ontzettend veel vet en is mijn vetpercentage al van 15 naar 10% gezakt in drie weken tijd. Dit is geweldig en precies waar ik naar opzoek was. Wel was het de bedoeling dat ik zoveel mogelijk spiermassa zou bewaren, maar dat is naar mijn mening goed gelukt!