Starline zwembad voor iedereen

We hebben sinds kort een starline zwembad in onze tuin laten plaatsen en het is echt fantastisch. Ik heb altijd al last gehad van een zwakke rug, dus het is goed voor mij om veel te zwemmen. Nu kan ik dus elke dag zwemmen in mijn eigen zwembad. We hebben ook al bedacht om een buurtfeest te gaan geven. We hebben veel kinderen in de buurt en ik denk dat ze het leuk vinden om een keertje bij ons te komen zwemmen. Natuurlijk wil ik zoveel mogelijk gebruik maken van het zwembad, het was immers een goede maar dure aankoop, en ik denk dan ook dat we het goed kunnen delen met de buurt. Dat lijkt mij ook nog eens ontzettend gezellig. De eerste keer dat ik een baantje ging zwemmen was ik zielsgelukkig, het is zo fijn om zoveel comfort dicht bij je te hebben. Ik vind dan ook dat ik van geluk mag spreken en ik ben enorm dankbaar dat we dit voor elkaar hebben kunnen krijgen. Mijn man is al bezig met het organiseren van het feest. We willen een grote bbq houden en de kinderen lekker laten zwemmen. Het onderhoud van de starline zwembad is trouwens ontzettend makkelijk, een kind kan de was doen.

NieuwAtlantis-e1419004847562