rolstoelvriendelijke vakantiewoning Limburg

Rolstoelvriendelijke vakantiewoning Limburg

Rolstoelvriendelijke vakantiewoning in Limburg

Afgelopen week heb ik misschien wel het mooiste plekje van Noord-Limburg ontdekt. Samen met mijn beste vrienden verbleef ik in Hubertushof Vakantievilla, op een eigen landgoed in Horst in Limburg. Deze rolstoelvriendelijke vakantiewoning Limburg met vijf slaapkamers biedt plaats aan maar liefst 16 personen, dus we hadden alle ruimte om samen te genieten, maar ook om heerlijk tot rust te komen in ons eentje of met z’n tweetjes. Het is een karakteristieke jaren-dertig villa met een groot terras, een tuin en een veranda, dus ik voelde me als een prinses in mijn eigen paleis.

rolstoelvriendelijke vakantiewoning LimburgMooie wandelingen

Mijn beste vriendin heeft een spierziekte en juist daarom hebben we gekozen voor deze rolstoelvriendelijke vakantiewoning Limburg met een speciale slaapkamer op de begane grond, compleet met een eigen inloopdouche en alle hulpmiddelen binnen handbereik. Met haar én met de rest van de groep hebben we een week lang genoten van de gastvrijheid en de prachtige omgeving. Direct naast de villa ligt een mooi bos waarin we mooie wandelingen hebben gemaakt en in de omgeving is van alles te doen. Ik kijk met veel plezier terug op ons weekje genieten in Hubertushof Vakantievilla!