rie

risico inventarisatie checken is een aanrader

Wat doe je wanneer je veel commentaar krijgt van medewerkers? Ik laat dan altijd weer even een risico inventarisatie en evaluatie doen. Wanneer ik dit doe komt er iemand een dag mee lopen met mijn bedrijf en die checkt de risico inventarisatie en schrijft hier na afloop een evaluatie rapport over. Ontzettend geschikt voor het welzijn van je onderneming.

rie

Opbouwende kritiek

Wanneer ik heel erg eerlijk ben, geef ik toe dat ik moeite heb met kritiek krijgen. Vaak word ik boos of ga ik in de ontkenning. Dit heb ik nog steeds vaak bij loze kritiek. De kritiek die ik krijg nadat er weer iemand is geweest om de ri&e te checken is altijd opbouwend. Het is eerder een verslag waarin een paar verbeterpunten worden genoemd, dan dat ik te horen krijg wat ik allemaal verkeerd doe en wat er beter kan. Ik ben van mening dat dit heel erg goed is voor verschillende dingen. Zo heb ik geleed om beter om te gaan met kritiek maar ben ik als bedrijf er ook op vooruit gegaan. Ik laat tegenwoordig eens per jaar een ri&e check doen, en ik probeer altijd het commentaar mee te nemen in het komende jaar. Ik leer onwijs veel van deze testen.