Plezier dankzij Motorzaak Baarn

Het heeft even geduurd maar ik kan nu toch echt zeggen dat ik een motor mag en kan kopen. Sinds kort ben ik namelijk in het rijke bezit van mijn motor rijbewijs, nu de volgende stap, het zoeken van een Motorzaak Baarn! Doordat ik op het internet ben gaan zoeken is het mij gelukt om een zaak te vinden waar ik ook gelijk een prachtige motor heb gevonden! Bij Van Heerdt en Verbeek motoren hadden ze namelijk een prachtige Yamaha staan welke ik graag wil hebben. Nu dat mijn vrouw het maar niks vindt dat ik op de motor stap hebben we besloten om gezamenlijk naar deze winkel te gaan. Hiermee kan ze toch met haar eigen ogen bekijken of dat het geschikt is voor mij of niet. 

motoren

Zo zijn we van de week naar deze winkel geweest en voor mij voelde het gelijk prettig. Mijn vrouw daarentegen niet, maar dat gaat vast en zeker goed komen hoop ik! Door een hoop te bespreken met een van hun medewerkers merkte ik toch aan mijn vrouw dat ze beetje bij beetje toegaf. Uiteindelijk hebben we samen een motor gekocht waar zij gemakkelijk achterop kan zitten voor een ritje!