zeb den uyl logo

Parket verwijderen was zo gedaan!

Toen ik ging verhuizen wilde ik mijn parket verwijderen. Ik wilde dit omdat ik dit dacht te kunnen hergebruiken in mijn nieuwe huis. Ik heb hier toen een bedrijf voor ingehuurd, omdat ik zeker wist dat wanneer ik zelf ging parket verwijderen het niet meer bruikbaar zou zijn. De jongens hebben het echt prachtig weggehaald en ik heb het zeker kunnen hergebruiken in mijn nieuwe woning. Dit heeft me een hoop geld gescheeld.

zeb den uyl logo

Helemaal blij met mijn vloer

In mijn oude huis had ik nog vrij recentelijk het parket laten leggen, en daarom wilde ik het nog niet weggooien. Ook paste het goed bij het huis en de inrichting die ik natuurlijk al had. Ik had wel gezegd dat ik graag de vloer her wilde gebruiken dus daar hadden ze bij het verwijderen rekening mee gehouden. De vloer is erg netjes verwijderd en ik was er dan ook erg blij mee dat ik de vloer weer kon gebruiken. De mannen die de vloer verwijderd hadden hebben me ook geholpen met de vloer inleggen. Ik was namelijk al aan het verhuizen. Ze zeiden: ‘Ah weet je wat, rijden we toch even mee en leggen we hem er weer in!’. Echt top service dus!