leren tas handgemaakt

Mooie leren tas handgemaakt gekocht bij Handmade By M

Leren tas handgemaakt, dat was het gene waarnaar ik opzoek was al een lange tijd. Bij vele winkels die ik bezocht wist ik helaas niet te slagen. Dit waren de winkels in het centrum van Utrecht. Daar zou je toch moeten slagen denk je?! Ik helaas niet en daarom gaf ik de moet op toen ik het in centrum van Utrecht was. Gelukkig slaagde ik vorige week dan eindelijk wel. Ik slaagde toen ik bij mijn zus was die in Raamsdonkveer woont. Ik ging daar namelijk het centrum in en vond de perfecte winkel voor een leren tas handgemaakt. Namelijk de winkel Handmade By M.

leren tas handgemaakt”Werd vriendelijk ontvangen”

Toen ik bij de Handmade By M binnenliep, werd ik meteen vriendelijk ontvangen. Ook werd er gelijk hulp aangeboden. Ik legde vervolgens precies uit waarnaar ik opzoek was; een leren tas handgemaakt en het liefste in de kleur bruin. Deze hadden ze gelukkig en ook in het model wat ik wou. Ik paste de leren tas handgemaakt in de winkel en hij stond beeldig! Ook sloot het perfect aan op mijn winterjas. Ik was helemaal happy met de tas en deed hem ook gelijk om! Ik sla deze winkel zeker op in mijn geheugen, top tassen!