Lucratief en duurzaam: zonnepanelen zuid Limburg

Via de buurman zijn wij in de ban geraakt van de zonnepanelen zuid Limburg. Het is voordelig en je zorgt voor een beter milieu. Wat ik er zo fijn aan vind: je bespaart enorm veel kosten op het gebied van energie. Vroeger dacht ik, schijnt de zon wel genoeg voor de zonnepanelen zuid Limburg? Maar dit was een soort denkfout van mij, want de zon schijnt natuurlijk altijd, of het nou bewolkt of stralend weer is, dus de zonnepanelen wekken altijd energie op. We hebben ze nu al een jaar en je zit meteen verschil met je afrekening. Daar was ik erg blij mee. We moeten de laatste tijd wat zuiniger aan doen, omdat ik minder ben gaan werken. Dit heb ik gedaan omdat ik meer rust nodig heb. Ik werkte fulltime en met twee kinderen was dit soms te veel. Ook wil ik goede zorg aan mijn kinderen geven. Ik mag dankbaar zijn dat het mogelijk was om minder te gaan werken. Ik voel mij nu al een stuk rustiger, veel meer tijd om echt te doen wat ik leuk vind. De zonnepanelen kan je trouwens ook aftrekken van de belasting, waardoor je ook nog eens geld terug krijgt. Al met al een prima investering.

Ikwordgroen-klein