Leuke jongens slipper voor mijn zoon gekocht

Nooit gedacht dat ik mijn zoon ooit op slippers zal zien lopen. Normaal is hij hier geen voorstander van, want dat zijn meiden dingen zoals hij altijd loopt te roepen. Maar sinds een vriend van hem ook op een jongens slipper loopt wilt hij er nu ook een paar hebben. Met dat warme weer zitten die een stuk frisser, en zo dom zien ze er toch niet uit. Hij mocht zelf een paar slippers via internet uitzoeken, daar wil ik me niet mee bemoeien, was allang blij dat hij ook slippers wilt hebben. Via de site van Durlinger.com heeft hij na lang overwegen een paar mooie slippers uitgezocht, tevens zag hij op deze site ook leuke sneakers staan die hij graag wilde hebben. Hij vroeg het zo vriendelijk dat ik geen nee kon zegge, en bovendien waren deze schoenen in de aanbieding. Zelf heb ik ook gekeken of er leuke schoenen voor mezelf op de site stonden, en inderdaad heb ik daar voor mezelf ook maar meteen een paar leuke slippers besteld. Alles bij elkaar, voor drie paar schoenen was ik nog geen €100,- kwijt. Normaal ben ik voor één paar schoenen dit bedrag al bijna kwijt, dit is werkelijk een koopje.  29547-develab-1