Eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen bij deze bistro

Ben jij op zoek naar een restaurant waar je gezellig en goedkoop kunt eten in Nijmegen? Ik ben onlangs bij Bistro Le Steak geweest met mijn vriend en vertel je er graag meer over!

Eten in NijmegenHeerlijk vlees eten in Nijmegen bij Bistro Le Steak

Wij waren erg aangenaam verrast omdat je een enorme keuze hebt bij dit restaurant. Ook aan de vegetariërs is gedacht, dus er is voor ieder wat wils. Ondanks de enorme keuze in allerlei gerechten, ligt de specialiteit van Bistro Le Steak toch wel bij vleesgerechten. Je eet hier heerlijke spare ribs, kogelbiefstukjes, saté, varkenshaaspuntjes, tournedos en nog veel meer! Voor de grotere eter is het uiteraard mogelijk om een grote portie te bestellen. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappel- en groentegarnituur.

Gastvrij en gewoon een goede service!

Wij waren in ieder geval erg enthousiast over dit restaurant. Het personeel was erg vriendelijk en gastvrij. Ze kwamen regelmatig bij ons om te checken of we nog wat te drinken wilden. Dit heb ik ook wel eens anders gezien! Kortom, voor echt service en kwaliteit moet je hier gewoon eens gaan eten. Dus wil je graag uit eten in Nijmegen of omstreken, dan kan ik deze bistro van harte aanraden. Het is overigens ook heel gezellig voor gezinnen of grote groepen. Ik zou je wel aanraden om te reserveren want het is hier altijd lekker druk!