Laat u informeren bij de fotocamera winkel in Lelystad

Nog niet zo lang geleden ben ik met fotograferen begonnen. Hiervoor heb ik mij eerst goed laten informeren door de medewerkers bij de fotocamera winkel in Lelystad. Natuurlijk ben ik al jaren bezig met mooie foto’s aan het maken, maar dat was met een huis tuin en keuken camera, geen bijzondere camera en ook geen mooie foto’s. Omdat ik het fotograferen meer als een hobby ben gaan beschouwen en dus ook mooie foto’s wil maken heb ik besloten om een spiegelreflex camera aan te schaffen, maar dat doe je niet zo maar even. Als eerste begon het al welk merk ik wilde hebben, je hebt hier onder andere de keuze uit Sony, Nikon en Canon. 

kenwood-dr300-270x270

Een zeer mooie camera

Allemaal hele mooie merken maar welke camera het meeste voor mij geschikt was bleef de vraag. Na een goed informatief gesprek met een van de medewerkers ben ik erachter gekomen dat een Nikon het beste aan mijn wensen voldeed. Na nog wat uitleg gekregen te hebben waar ik op moest letten tijdens het maken van foto’s ben ik met mijn nieuwe aankoop weer naar huis gegaan.

Inmiddels heb ik met mijn camera al zeer mooie foto’s gemaakt, je kan wel zien dat deze camera hele mooie, duidelijke foto’s maakt.