Kis shampoo

KIS shampoo, verschillende soorten?

KIS staat voor Keratin Infusion System en dit is het systeem waar KIS mee werkt. Dit systeem combineert het beste uit de Amerikaanse en Europese haarverzorging tot één complete en unieke verzorgingslijn. Er zijn verschillende soorten producten te vinden met allemaal een andere functie, dus KIS shampoo, verschillende soorten?

Shampoo

Shampoo is een product dat bedoeld is om je haren te wassen, te reinigen en te verzorgen. KIS biedt verschillende soorten shampoo aan. KeraClean Volume Shampoo is hier een voorbeeld van. Dit is een multifunctionele shampoo die op een milde manier het overtollige sebum (vet) van hoofdhuid en haar verwijdert met als resultaat langdurig volume. Een ander voorbeeld is KeraScalp Healing Shampoo. Dit is een romige, kalmerende shampoo voor droog haar en een droge, gevoelige hoofdhuid. Een krachtige mix van plantenextracten en vitamines zorgt voor een goede conditie voor haar en hoofdhuid. 

Andere producten

Naast shampoos biedt KIS nog veel meer producten aan. KeraMax Treatment is een voorbeeld hiervan. Het is een snel in het haar dringende, opbouwende kuur voor gekleurd, geblondeerd en beschadigd haar. Ook KeraMoist Treatment is een voorbeeld en dit is een intensieve, vochtbindende kuur voor chemisch behandeld, droog of krullend haar. Het herstelt de vochtigheidsgraad van het haar en verbetert de elasticiteit. Het is erg makkelijk aan te brengen en uit te spoelen.