kidkraft keukentje

Mijn zoon heeft plezier met zijn kidkraft keukentje!

logo

Niks is leuker om te mogen zien hoe enthousiast je kinderen zijn wanneer je het eten gaat bereiden. Mijn zoon vindt het namelijk geweldig om mee te mogen koken met het eten, echter  ben ik er niet zo enthousiast over. Ik vind het namelijk aardig gevaarlijk dat hij met vuur wilt werken en dat laat ik nog niet toe. Nu dat ik weet dat op het internet een tal van winkels te vinden zijn waar je een kidkraft keukentje kopen kan ben ik gaan zoeken. Uiteindelijk terecht gekomen bij Persempretoys.nl waar ik zeer zeker een keuken voor hem kon kopen!


Het ging er natuurlijk om dat hij veilig mee kon werken met het bereiden van het eten. Aangezien hij momenteel de sla aan het wassen is en alles wat koud gemaakt kan worden doet hij… Doordat hij dit straks in zijn eigen keukentje kan doen kan ik niet wachten tot het binnen is! ik weet zeker dat hij dan regelmatig in zijn keuken te vinden is om het eten te bereiden! Bij hun op de website vindt je trouwens keukens voor een zeer aantrekkelijke prijs, goedkoper zal je het elders niet vinden!