Kantineinrichting

Al een geruime tijd ben ik druk aan het zoeken naar nieuwe kantineinrichting voor op kantoor. Ik vind het erg belangrijk dat het personeel goed kan zitten tijdens de pauze en wilde hier maar al te graag voor zorgen. Echter moest ik een manier zien te vinden waar ik dit kan bestellen voor een aantrekkelijke prijs. Tijdens mijn zoektocht op het internet heb ik diverse bedrijven gezien waar ik het bestellen kan, op de website van Ergoquip ben ik blijven hangen.weblogo

Hier heb ik namelijk diverse stoelen gezien welke ik maar al te graag in mijn kantine hebben wil. Voor een aantrekkelijke lage prijs wist ik het zeker dat ik het nergens anders voordeliger vinden kan. Heb er dan ook meteen voor gekozen om direct te bestellen. Het bestellen bij hun verloopt ook erg gemakkelijk aangezien ik binnen enkele minuten mijn bestelling al had geplaatst!

Ik ging er vanuit dat het wel even zou duren alvorens het werd bezorgd maar in totaal duurde het twee dagen voordat het netjes en zorgvuldig ingepakt werd bezorgd. Al met al is dit bedrijf enorm goed aan te raden aangezien hun verleende service perfect is!