Interieuradviseur Eindhoven

Interieuradviseur in Eindhoven nodig? Kom dan langs bij Burobas. Wij helpen uiteenlopende opdrachtgevers complexe vragen te beantwoorden. Bij Burobas werken wij voor verschillende opdrachtgevers in Nederland.

Onlangs is ons bedrijf verhuisd naar een andere locatie midden in de stad. De indeling van dit nieuwe kantoor is moeilijk. Dus wij hebben besloten om een professioneel bedrijf in te huren om ons te helpen bij het inrichten van ons kantoor. Dankzij hun goeie kennis over het inrichten van verschillende bedrijven wordt het naar mate snel gemaakt. Verschillende opdrachtgevers hebben over het werken met Burobas gezegd dat ze een goede kennis van zaken hebben en dat ze bijzonder goed in staat zijn om onze wensen te vervullen.

Onze visie is om een interieur te creëren dat uitgewerkt is op het welzijn van mensen. Daarom zien we onze interieurveranderingen niet als een project maar als het opnieuw creëren van een prettige leef, werk en leer omgeving. Wij vinden ook dat duurzaamheid moet en toepassing van beplanting heel prettig kan zijn in het interieur. Bomen en planten dragen namelijk een goede luchtvochtigheid mee. Daglichttoetreding speelt bij onze interieurs een hoofdrol. Ook kleur en materiaal gebruik ondersteund in ons werk de functionaliteit van het interieur