hoortoestellen

Hoortoestellen voor kinderen

Hoortoestellen zijn er niet alleen voor de volwassenen, helaas moeten sommige kinderen ook dit hulpmiddel gebruiken. Op zich niks mis mee, want ook een kind heeft het recht om goed te kunnen horen. Via Phonak is het mogelijk om een passend model voor jouw kind te kunnen vinden. Samen met de audicien die hier werkzaam is, is het mogelijk om de juiste keuzes te maken. Niet alleen voor thuis, maar ook voor op school, is het mogelijk om diverse apparatuur aan te schaffen. De achter-het-oor-modellen van Sky B zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijk indicatorlampje en zijn zeker ook geschikt voor de jongste kindertjes.

Diverse hoortoestellen bekijken en uitproberen

Omdat een kind met gehoorproblemen hierdoor hinder kan ondervinden met het opgroeien en ontwikkelingen is het belangrijk om meteen aan de bel te trekken wanneer jij als ouder merkt dat jouw kind niet echt wilt luisteren. Vaak is er niets aan de hand, maar in enkele gevallen moet er nader onderzoek gedaan worden.

Ons kindje heeft dit ook moeten ondergaan en hierdoor zijn wij erachter gekomen dat haar ontwikkeling, door gehoorverlies, erg achter loopt. Gelukkig weten wij nu een oorzaak en hebben hier meteen actie ondernomen. Samen met een audicien is er een gehoortoestel aangemeten en hierdoor zien wij al een flinke verandering. Onze dochter kan weer vogeltjes horen fluiten en mee dansen op muziek.