Heel veel canvas schilderijen kleurrijk

Mijn opdrachtgever zei één ding: canvas schilderijen kleurrijk. Ik moest er om lachen. We communiceren in het Nederlands, hij komt zelf uit Denemarken maar wil graag in het Nederlands praten. Zo leert hij het sneller. Dat kan ik goed begrijpen, maar daardoor wordt het soms ook wel grappig. Maar enfin, ik begreep natuurlijk meteen wat hij bedoelde. Het gaat om een decor van een set. We draaien een commercial en er is maar weinig tijd. Als een gek ben ik dus op zoek gegaan naar de kleurrijke canvas schilderijen. Ik vroeg nog of het abstract mocht zijn en hij knikte alleen maar enthousiast ja. Dat was dus al genoeg. Ik was al eerder in aanraking gekomen met een website die bepaalde schilderijen voor je maakt en ik belde ze op of ze ook abstracte, kleurrijke, schilderijen in de aanbieding hadden. En ja hoor, alleen maar! Ik heb de collectie mogen bekijken en ik vond het prachtig. Dit was precies wat we nodig hadden. Echt te gek dat het zo snel soms kan gaan. Het lijkt wel alsof je op de juiste flow zit en alles gaat zoals het zou moeten gaan. Dat is zo wonderlijk aan het proces van iets maken, het heeft altijd bijna een soort magie. Echt super bijzonder, en natuurlijk heel erg leuk.

Logo-1-300x104