Goede beautysalon Amersfoort gezocht

Voor enkele weken terug wilde ik eens mezelf in de watten leggen. Als moeder zijnde ben je dagelijks druk in de weer om de kleintjes in de gaten te houden, tevens ook het huishouden en alles wat erbij komt kijken. Aangezien mijn man van de week vrij was en mij de opdracht had gegeven om eens wat leuks te gaan doen met mijn vriendinnen ben ik gaan zoeken naar een beautysalon Amersfoort. Dit omdat we zelf woonachtig zijn in Amersfoort, natuurlijk een beautysalon zien te vinden die betaalbaar is. 

Hanneke-logo-nieuwdeflos2-1-e1441098552630

Door op het internet te gaan zoeken ben ik terecht gekomen op op de website van Studio Hanneke. Hier kan je namelijk jezelf laten verwennen voor een zeer aantrekkelijke prijs! Door dit met mijn vriendinnen te overleggen waren we unaniem, hier moeten we naartoe! Zo zijn we hier van de week geweest en hebben mogen genieten wat een welverdiende behandeling! In een oase van rust kan je dan ook echt genieten, even de dagelijkse sleur van het leven vergeten is wel zo prettig! Ook bij thuiskomst merkte ik dat het mij goede energie weer heeft gegeven. Dit proberen we dan ook in stand te houden.