Gaat u een schoonheidssalon starten?

Wanneer u van plan bent om binnenkort uw eigen schoonheidssalon starten dan kan ik u adviseren om de producten van RAU Cosmetics te gaan gebruiken. Voor wederverkoop van deze producten of voor het gebruik van deze producten in uw salon zijn er speciale voorwaarden opgesteld. Voor beautysalon’s, wellness en sauna bieden wij bijvoorbeeld verpakkingen aan in zeer grote hoeveelheden. 

Nadat ik mijn diploma’s heb gehaald voor schoonheidsspecialiste was het de bedoeling om een eigen salon te starten. Een droom die nu eindelijk werkelijkheid gaat worden. Wij hebben hiervoor onze garage omgebouwd tot salon.  

Voor elke huidtype producten te koop

Sinds ik de producten van RAU Cosmetics heb ontdekt wil ik beslist geen ander merk in mijn salon hebben. Vooral omdat hier voor elk soort huidtype de nodige natuur producten te bestellen zijn.

Vorige week heb ik mijn salon geopend en inmiddels zijn de eerste klanten al geweest. Natuurlijk was ik wel benieuwd naar de reacties van mijn salon en vooral naar de producten welke ik gebruik. Tot nu toe heeft elke klant een positieve reactie achter gelaten op mijn website, vooral over de producten van RAU Cosmetics waren zij zeer te spreken.