G4S Safety solutions: voor ieder project

Het is binnen je bedrijf van groot belang om altijd verzekerd te zijn van de beste veiligheid. Zo moet iedereen weten wat te doen bij een brand of ongeval en moet alles zo foutloos mogelijk verlopen. Het is daarnaast ook belangrijk om de juiste mensen in te schakelen bij bepaalde projecten. G4S Safety solutions levert veiligheidsprofielen die waken over de veiligheid tijdens werken en projecten. Er zijn hierbij tal van uitvoerende functies in het werkveld die kunnen ingrijpen bij onveilig werken. G4S Safety Solutions is daarnaast ook beschikbaar in de adviserende rol. Specialisten werken achter de schermen mee aan het geven van veiligheidsadvies en het opmaken van een werkplan.

Garandeer veiligheid op de werkvloer met G4S Safety solutions

De belangrijkste tak van sport bij G4S Safety solutions is de veiligheidstoezicht. Hierbij kun je verschillende diensten inschakelen, zoals buitenwacht, coördinator, DLP-er en meer. Daarnaast werkt G4S ook nauw samen met hulpverlening zoals brandweer, zodat bij een ongeval direct geschakeld kan worden met de publieke hulpdiensten. In het geval van een brand of calamiteit kun je als bedrijf altijd rekenen op de expertise van G4S Safety solutions. 

Je kunt ook gebruik maken van de G4S Safety solutions als het gaat om het garanderen van veiligheid op de werkplaats. Een Middelbaar Veiligheidskundige (MVK) signaleert onveilige en ongezonde situaties, adviseert over praktische oplossingen en verzekerd je van professionele ondersteuning bij veiligheidsgerelateerde werkzaamheden. Heb je als bedrijf meer expertise nodig? Huur dan een Hoger Veiligheidskundige (HVK) in bij G4S. Een HVK analyseert, adviseert en stelt een beleid op. Dit kan gaan om het ontwikkelen van een arbo-managementsysteem of trainingen aan management en medewerkers.