jas

Een prachtige dames Imitatie leren jas kopen

Een stoere dames imiatie leren jas kopen doe je natuurlijk op de website van my-versano.com. Zij zijn namelijk echte kenners als het gaat om imitatieleren jassen. Je moet wel weten dat deze jassen van versano zo mooi en goed gemaakt worden in onze fabrieken dat het met ons imitatieleer net echt lijkt en je dit nauwelijks kan onderscheiden van echt leer! 

In allerlei soorten en maten

Ben jij nou een vrouw die opzoek is naar zo’n jas maar niet weet welke jou nou het beste zou staan? Dan kunnen wij het aanraden dat je bij ons op de webshop even een kijkje neemt. Wij verkopen de jassen namelijk in diverse maten, kleuren, kraag types en voor verschillende weer- en seizoenstypes.

dames imitatie leren jas

De kleuren van onze leren jassen

De kleuren die wij beschikbaar stellen van onze jassen zijn blauw, bruin, cognac, groen, rood, tan en zwart. Deze 7 kleuren worden eigenlijk altijd wel gebruikt bij dit soort type jassen omdat het er zo goed bij staat. De kleur is nogal verschillend per type vrouw, maar door ons uitgebreide kleurenaanbod weten wij zeker dat wij voor jou een stoere leren dames jas hebben.